Flink knallen? Bellen dan!

06 16 26 07 42
  • Nederlands

Partybike en Bugrider tour

Partybike en Bugrider tour combinatie

Heerlijk crossen over zandpaden met een Bugrider combineren met een tour op onze Partybike! Haal de avonturier in u naar boven!

Wat is een Bugrider?
De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 70 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein, zowel zand als asfalt. Met veilige snelheid is het heerlijk om over zandpaden te rijden en te genieten van de natuur. Omdat de bugrider een geregistreerd kenteken voert mag er ook mee op de openbare wegen gereden worden.Let op er zitten geen race of wedstrijd element in de tours.

De buggy’s zijn uitgerust met automatische versnelling. Tevens heeft de bugrider een stevige kooiconstructie, en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid. Door deze constructie is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten. De buggy’s hebben een motorvoertuigen kenteken, de bestuurder dient een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u  alleen meerijden! U dient het rijbewijs ook mee te nemen op de dag van de tour!

Buggy tour
In een tweepersoons buggy gaat u een tocht maken vol actie en avontuur. Wilt u heerlijk rondrijden in mooie buiten gebieden? Rijden over zandpaden of wilt u een rondrit door de stad? Alles is mogelijk!

Vul het contactformulier in voor meer informatie over deze combi-tour.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij je ergens mee helpen?